In luna iunie am fost impreuna cu Bogdan si bebe Ana la Aquaris Crivaia, hotel din Muntii Semenic despre care v-am povestit entuziasmata si pe care vi l-am recomandat pentru miniCalatoriile cu toata familia. E o oaza de liniste in mijlocul naturii, pe malul unui lac, cu diverse optiuni de divertisment si confort cum rar gasesti in zona.

concurs_Aquaris_Crivaia

Acum va anunt, si mai entuziasmata, ca oferim parintilor din Clubul Parintilor Calatori un weekend acolo alaturi de cel mic. Pachetul include:
– doua nopti de cazare (pentru doua persoane + un copil cu varsta de pana la 18 ani)
– mic dejun
– o plimbare de doua ore cu hidrobicicleta pe lac, cu plecare de pe pontonul hotelului

Cum puteti intra in cursa pentru weekendul in Semenic?

Aruncati un ochi la sectiunea “Aqua Kids”. De cand am fost noi au mai introdus si alte facilitati atragatoare pentru cei mici.

Concursul se desfasoara in perioada 21 octombrie – 2 noiembrie, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti. Premiul poate fi utilizat in perioada 8 noiembrie – 15 decembrie.

Mult succes!

P.S. Cineva mi-a soptit ca de Craciun spatiul de joaca din incinta hotelului se va transforma intr-un parc de iarna, cu brad, luminite, mascote si Mos Craciun 🙂 Daca si vremea e darnica la capitolul zapada, imi imaginez ca e ceva de vis!

LATER UPDATE Va multumim tuturor pentru raspunsurile faine. Aquaris e un loc drag noua in care va dorim tutror sa ajungeti. Pana atunci insa, cel mai noroc dintre cei 113 participanti esteeee….Anda Magureanu. Felicitari!

castigator_Aquaris