Dupa jumatate de zi de balaceala la Europas 1. Baby Und Kinderhotel, ne-am gandit sa mai vizitam si noi ceva. Ana nu voia si pace. Titina, pac! (Piscina si parc, acolo isi dorea ea sa stea) Bogdan a luat-o pe umeri si in trei minute cat am facut pana la masina i-a adormit, efectiv, pe cap.

Cand s-a trezit pe varf de munte, cu vantu-n freza, si-a facut ochii mici si m-a intrebat rastit: ude e casa? Titina?! I-am explicat ca am plecat putin de la hotel, ne plimbam pe munte, prin padure, dupa care ne intoarcem. N-a fost multumita. Colac peste pupaza, cum era inca adormita s-a impiedicat de-o piatra si-a imbratisat pajistea cu balegar la tot pasul 🙂

Din fericire pentru noi, Nockalmstrasse ne-a intampinat cu o surpriza: Silva Magic. Un traseu de maaaaxim o ora prin padure, ocazie cu care cei mari si cei mici descopera impreuna spiritele padurii. O sa revin cu un articol detaliat pe tema Nockalmstrasse si ce poti face cu copiii pe soseaua asta alpina panoramica. Pana atunci, va las sa descoperiti in 130 de secunde ce-am facut noi cu o Ana nu foarte bine dispusa in ziua respectiva.

Nu uitati, va rog, sa setati modul de vizualizare pe 720 sau 1080 HD.