Acum exact un an publicam pe YouTube primul video filmat si prelucrat de noi, cel de la Balcic. De-atunci v-am purtat, virtual, prin judetul Buzau, la Legoland, in Austria si Malta. Am descoperit si tehnica stop motion si-am folosit-o sa va aratam locurile noastre preferate din diverse destinatii in doar 60 de secunde.

A fost o calatorie faina pentru noi, ne-am jucat, am experimentat si-acum a sosit momentul sa ne luam inima in dinti, sa sedem in fata camerei de filmat si sa vorbim despre calatoriile cu cei mici. Treaba asta ne-a impins zdravan din zona de confort, dar simt ca asa putem transmite cel mai bine ce avem de spus, ce poate in poze si clipuri vesele nu se observa.

Am inceput cu o tema practica – ce lucruri ieftine cumparam pentru a le tine pe fete ocupate la drum lung. Sunt sapte idei sub 5 RON, indelung testate care functioneaza pentru noi. Poate gasiti printre ele lucruri pe care nu v-ati fi gandit sa le luati in vacantele cu copiii. Si poate imi spuneti, in comentarii, ce alte distractii mai folositi pentru cei mici.

Cum ne mai obisnuim putin cu camera intram si in subiecte controversate si in intrebari ce stau pe buzele tuturor, pana atunci insa va lasam cu primul episod al vlogului nostru. Sper sa va placa!

P.S. Daca ati vrea sa abordam o tema anume, spuneti-ne in comentarii. Multumim πŸ™‚