Intr-o zi destul de mohorata de februarie,  m-a pocnit o idee: e musai sa imortalizam cumva clipele astea de gratie pe care le traim acum! Suntem bine, sanatosi, abia mutati in casuta visurilor noastre (dupa cum se vede in film, nici n-am terminat de despachetat), avem o cretolina zambitoare care ne aminteste zi de zi sa ne bucuram de lucruri simple si ne pregatim intens de intalnirea cu omuletul care sunt sigura ca are si el cateva lectii importante pregatite pentru noi.

Nu stiu ce va sa vina si cum o sa ne schimbe intalnirea cu Ema (omuletul de care vorbeam mai sus), asa ca ne-am daruit o amintire care sa ne aduca zambetul pe buze cand ne-o fi mai greu. Alexandra ne-a fost alaturi o zi intreaga, ne-a luat la intrebari despre calatoriile in trei, ne-a provocat sa ne imaginam cum o sa arate calatoriile in patru, iar la final a rezultat filmuletul asta:

Daca avem pe-aici parinti calatori cu doi copii, orice incurajare ca se poate calatori in patru e bine venita. Folositi cu incredere comentariile 😉