Ne vedem duminica sa povestim despre calatoriile cu cei mici

Dragilor, duminica asta ma bucur sa fiu la invitatia Ioanei la IKEA POPAS URBAN unde vom povesti despre planuri, trucuri si idei de joc pentru vacantele cu cei mici. Participarea e gratuita, insa trebuie sa va inscrieti aici.

cover_2

Intalnirea e la 17:00, socializam, povestim, iar cei mici au o zona cu jucarii IKEA unde se pot desfasura in voie. Ne-am propus sa atingem subiectele de mai jos, insa orice intrebare/completare de la voi e binevenita 🙂

  1. Cu sau fara copii in vacanta?
  2. Daca mergem cu copiii, cum alegem destinatia astfel incat sa fie bine pentru toata lumea? La ce suntem atenti?
  3. Bagajul. Tips and tricks pentru a avea cu noi tot ce e necesar, in maximum 3 genti.
  4. Drumul. Tips and tricks pentru supravietuire.
  5. Cum umplem timpul copiilor in destinatii in care nu sunt chestii fun pentru ei?
  6. Idei de locuri child friendly in Romania si afara.

Deci, ce ziceti, ne vedem duminica? Nu uitati sa va inscrieti aici caci numarul de locuri e limitat. Participarea e gratuita cu cerinta de a fi parte din clubul IKEA FAMILY. Puteti intra foarte usor in club completand formularul de aici.

(Visited 535 times, 1 visits today)
Intră acum în Clubul Părinților Călători și primești lunar doza de inspirație pentru călătoriile viitoare. Plus acces exclusiv la concursuri si materiale pentru abonati.
Daca ai cont pe Facebook, hai să ținem legătura și acolo.

Despre autor

Mamica de Ana si bebe Ema, pofticioasa fara pereche si zambitoare incurabila, este adepta unui stil de parenting cat mai natural, venit din inima si intuitie. Programator la baza, s-a specializat pe jurnalism de calatorie in State si a publicat materiale in National Geographic Traveler, Decat o Revista si pe MatadorNetwork.com.

Speak Your Mind

*