Sper ca n-aveti planuri pentru weekendul 27 – 28 februarie. Anul asta o sa avem un miniStand la Targul de Turism al Romaniei (Romexpo) si, impreuna cu Eximtur, avem o surpriza pentru voi.

In ultimele luni am mesterit de zor la un proiect special foarte drag mie. Am adunat la un loc zece idei de destinatii child friendly in care ne-am intoarce iar si iar. Cateva din tara, cateva din strainatate. Pentru fiecare dintre ele am povestit despre locuri cunoscute, dar si mai putin cunoscute in care copiii mai mult ca sigur ca s-ar simti bine, iar cei de la Eximtur au adaugat o recomandare de hotel family-friendly. Am selectat poze care sper sa va inspire, am condimentat totul cu cateva sfaturi pentru vacantele cu copiii si la targ brosura “10 miniCalatorii cu cei mici” va vedea lumina zilei.

Sunt foarte, foarte incantata caci mereu am avut senzatia ca in brosurile agentiilor de turism lipsea mereu acea nota personala care-ti da incredere ca cineva chiar a fost acolo si a testat locurile si experientele recomandate. Ma bucur enorm ca am avut ocazia sa pun pe hartie recomandarile pe care le tot fac prietenilor si aici pe blog, in cunostinta de cauza si sper sa fie de folos oricui pune mana pe brosura.

Screen Shot 2016-02-09 at 14.57.46

In alta ordine de idei, va astept cu drag la targ, in cadrul standului Eximtur, sa povestim despre vacantele cu cei mici, sa raspund la orice fel de intrebari ati avea si sa va ofer brosura. Ma gasiti acolo pe:

  • 25 februarie intre 10 – 12
  • 27 februarie intre 11 – 13
  • 28 februarie intre 14 – 16

O sa va rog sa-mi lasati un comentariu daca vreti sa veniti ca sa stiu cate brosuri pun de o parte. Ne vedem in ultimul weekend din februarie!

LATER EDIT Cam asa a aratat miniStandul nostru πŸ™‚ Multe multumiri celor de la banner-rollup.ro ca ne-au ajutat cu rollup-ul din imagine. Eram total pierduti in spatiu, stiam ca vrem un rollup si nimic altceva. A iesit super dragut. Si, mai ales, multe multumiri celor care au trecut pe la targ sa ne vada. Ne-a facut mare placere sa va cunoastem si sa povestim despre calatoriile cu cei mici!

Brosura miniCalatorii-2