Zane, baloane colorate, barcute si hamacuri, discuri atarnate de copaci vorbitori, mancare din toate colturile lumii, tutu-uri si coronite cu boboci rosii, un pahar de proseco savurat pe ritmuri de swing, o pajiste de-un verde crud mangaiata de razele soarelui si doi creti zambareti, alergandu-se pe langa expozitia foto, marca Bucurestiul Optimist.

Eram de mai bine de doua ore la WonderDay, ma uitam la Bogdan si Ana si nu-mi venea sa cred ca e adevarat. Am stat mult pe ganduri daca sa o luam pe domnisoara cu noi, parca nu ne suna a eveniment child friendly, insa n-am reusit sa gasim baby sitter disponibil duminica si pace. Asa ca ne-am suit toti trei in masina si-am ajuns intr-o lume de vis.
WonderDay bebe calator (3)WonderDay bebe calator (5)
WonderDay bebe calator (4)
WonderDay bebe calator (7)WonderDay bebe calator (6)
Ne-am linistit repede in legatura cu Ana. Inca de la intrarea pe domeniul Mogosoaia ne-au intampinat personaje de poveste, am trecut pe langa un spatiu dedicat copiilor cu spirit de aventura, iar in cortul principal am dat si de Mickey Mouse, febletea lui cret cel mic. Cum l-a vazut a facut ochii mari, a grabit pasii si tragandu-ma de mana, mi-a aratat cu cealalta me-me me-me.

In fata scenei, pe pajiste, in loc de o multime compacta de oameni care sa se bata pe locurile din fata am descoperit grupuri, grupuri asezate relaxat pe iarba, ca la picnic. Le-am urmat si noi exemplul, nu inainte de a ne inarma cu cocktailuri numai bune de savurat pe ritmurile celor de la Tape Five si Moonlight Breakfast. Trebuie sa recunosc ca nu stiam de nici una din formatiile astea si m-am bucurat mult sa le descopar la WonderDay.
WonderDay bebe calator (8)WonderDay bebe calator (15)WonderDay bebe calator (13)WonderDay bebe calator (14)
Ana a dat iama in niste biscuiti primiti de la organizatori, si-a unduit tutu-ul pe Geraldines Routine si tare ar fi vrut sa vada si ea cum e berea aia de la tata din mana.
WonderDay bebe calator (10)WonderDay bebe calator (12)WonderDay bebe calator (9)WonderDay bebe calator (16)WonderDay bebe calator (17)
Inainte de lasarea intunericului a capitulat in carucior si nici ca s-a mai trezit pana la bis-ul lui Asaf Avidan, un muzician talentat, cu stofa de stand-up comediant si cu un one-man-show spectaculos, greu de descris in cuvinte.
WonderDay bebe calator (20)WonderDay bebe calator (21)WonderDay bebe calator (22)WonderDay bebe calator (1)WonderDay bebe calator (2)
Ne-am luat la revedere de la Mogosoaia aproape de miezul noptii, cu parere de rau ca una dintre cele mai faine duminici de anul asta a luat sfarsit. Ah, da, si pentru prima oara Ana ne-a confirmat ca s-a simtit bine la un eveniment, scuturandu-si carliontii intr-un dat din cap afirmativ si hotarat atunci cand am intrebat-o, in masina, daca i-a placut.