Ce faceti pe 28 mai? Daca sunteti in Bucuresti haideti sa ne vedem la ceainaria Bohemia, incepand cu ora 12:00, sa povestim despre calatoriile cu cei mici.

Mai exact, la intalnirea de anul asta o sa abordam trei subiecte care am vazut ca stau pe buzele multor parinti:

  • destinatii de weekend aproape de Bucuresti, mai putin cunoscute, potrivite pentru familii
  • parcuri de distractii europene – care-s cele mai populare, cum sa le faci fata cu brio si la ce varsta a copilului merita sa mergi in fiecare
  • croazierele – sunt sau nu o idee buna de vacanta cu familia, cum fluctueaza preturile, ce pot face copiii pe vas

O sa le avem alaturi pe Raluca Loteanu care de la inceputul anului o tine numai in #escapade2016 cu al ei mic si drag Bogdan, si pe Ana Irimia de la Eximtur care ne-a oferit informatii utile si la evenimentul de anul trecut.

Va asteptam cu gustarele din partea casei, voie buna si va raspundem cu drag la orice fel de intrebari legate de calatoriile cu cei mici.

In plus, daca veniti la intalnire aveti sansa sa castigati un weekend cu familia la Hotel Clermont, Covasna. E pe lista noastra de ceva vreme asa ca ne-am bucurat mult cand cei de la Eximtur l-au propus ca premiu.

Pentru ca numarul de locuri este limitat, o sa va rog sa va anuntati prezenta in comentarii si daca se intampla ceva si nu mai puteti ajunge, sa-mi spuneti.

Ne vedem pe 28 mai!

PS Am ales special ceainaria Bohemia care-i lipita de Cismigiu pentru ca cei mici sa-si poata consuma energia in spatiile de joaca din parc in timp ce noi povestim despre calatorii. Desi ne-a placut la nebunie forfota de anul trecut, ne-a fost putin cam greu sa comunicam si de data asta am ales o varianta de compromis. Asta nu inseamna ca mamicile cu bebelusi sau copii alaptati/dornici sa stea numai cu mamicile lor nu sunt binevenite cu tot cu ei.

Confirmă participarea aici: Întâlnirea părinților călători