Ce faceti sambata viitoare, pe 16 mai? Daca n-aveti deja planuri, ce ziceti de-o intalnire cu povesti si informatii practice despre calatoriile din vara aceasta, cu cei mici?

invitatie 16 mai

Incepand cu ora 11:00, in Journey Pub, va asteptam sa vedem unde putem pleca pentru o zi sau pentru un weekend intreg in jurul Bucurestiului. Alexandra de la bloguldecalatorii.ro o sa ne ofere cateva idei de drumetii usoare cu care sa-i imprietenim pe cei mici cu muntele, iar Ana de la EXIMTUR ne va spune care sunt cele mai cautate unitati de cazare child friendly din tara.

Pe langa informatii utile, puteti pleca acasa si cu un super – premiu: un weekend cu familia la Hotelul Valea cu Pesti****, de pe Transfagarasan. Zic sa va intelegeti cu norocul, sa fie la purtator 😉

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inscrierea se face printr-un comentariu la acest post sau prin inscrierea la Evenimentul de pe Facebook, in care sa spuneti ca vreti sa veniti singur sau insotit. Locurile se ocupa pe principiul primul venit, primul servit. O sa primiti de la mine o confirmare pe mail si rugamintea este sa anuntati daca intervine ceva si nu mai puteti ajunge.

Deci, ne vedem pe 16 mai?