Marti seara, de la ora 20:00, in cadrul Festivalului de film de calatorie Itinerama, va avea loc proiectia in aer liber a filmului Storm Boy.

Este vorba de un film de familie bazat pe romanul omonim scris de Colin Thiele care prezinta relatia speciala dintre un baietel si trei pelicani orfani pe care i-a gasit de foarte mici, i-a salvat si alaturi de care a crescut o bucata de vreme. Este o poveste populara in Australia. De altfel si actiunea se petrece acolo si e o ocazie faina de a calatori virtual prin peisajele fabuloase din regiunea Coorong.

Credit foto: stormboythefilm.com

Va las aici si trailerul filmului care mi s-a parut foarte emotionant si cu imagini superbe. Plus ca m-am bucurat sa-l revad pe Geoffrey Rush, logopedul regelui din “The King’s Speech”:

Daca am fi fost in tara, ne-am fi dorit sa mergem si noi cu fetele la proiectie. Pentru Ema (5 ani) insa, desi ca varsta e foarte ok, cred ca ar fi fost putin dificil nefiind vorba de un film dublat. Nu cred ca ar fi deranjat-o foarte tare, mai ales ca se uita la desene animate in engleza, dar nu-mi dau seama cum ar fi fost sa se uite la un film intreg de peste o ora jumatate in engleza. Pentru copiii mai mari care stiu sa citeasca are subtitrari in romana. Biletele pentru proiectie pot fi achizitionate online, de aici.

Daca ajungeti cu cei mici poate ne dati si noua de veste in comentarii. Sunt foarte curioasa cum o sa fie!