Avem o traditie pe care o respectam cu sfintenie. An de an aniversam DA-ul oficial in deplasare, in doi. Ne-am promis ca orice ar fi, oricum am sta cu banii, orice restrictii am avea, o sa ne tinem de iesirea asta. Au fost ani in care ne-am imprumutat ca sa putem merge patru zile prin tara, au fost ani in care am mers cate doua saptamani pe alte continente. Cand a picat peste luna a noua cu Ana in burtica ne-am multumit cu o plimbare prin Dobrogea, iar acum cand e Ema mica am limitat-o la nici cinci zile in Santorini.

Nu conteaza atat de mult cat stam sau unde mergem, important e sa fim doar noi si sa ne redescoperim pe indelete. Concluzia de anul asta a fost ca putem sa ne spunem “nu pot sa te suport” la fel de dragastos ca si pana acum :))

Dupa doua vacante-n patru (Corfu si Austria), cand ne-am trezit doar noi doi cu atata timp la dispozitie nu ne-a venit a crede. Asa ca am pus in aplicare ceva la care ne gandeam de saptamani bune, dar nu gasisem ragazul necesar: un filmulet stop motion.

Ne-am distrat si enervat maxim facand pozele, ne-am ciondanit si felicitat pentru idei, iar la final, cand am vazut rezultatul, am decis ca facem echipa buna impreuna.

Sunt curioasa cum o sa vi se para voua, folositi comentariile cu incredere pentru critici si aprecieri. Va las cu filmuletul si o sa revin cu un articol detaliat despre locurile care apar in film si ne-au placut cel mai si cel mai mult pe insula.