Mi-am dorit foarte mult sa ajung in Scotia. Roadtrip-uri rurale idilice combinate cu castele – ce poate sa fie mai frumos de-atat? Trei ani am visat la asta pana cand, in sfarsit, am aterizat la Glasgow dupa un zbor direct de patru ore (da, de anul asta avem si zbor direct intr-acolo, aviz amatorilor).

Am petrecut pe meleaguri scotiene patru zile in care am descoperit ca destinatia-i mult mai extinsa, mai complexa decat ma asteptam. Parca abia i-am zgariat putin scoarta. Si-i si mai scumpa decat credeam. Insa, daca o sa ne mai tina buzunarele, m-as intoarce cu fetel peste vreo doi ani in Highlands. As gasi o cazare child friendly pentru cateva nopti si as face excursii de-o zi cu ele lasandu-ne timp suficient sa exploram. Am vazut atatea indicatoare tentante incat am ramas cu o mare frustrare. Aveam traseul deja facut (mai incarcat decat ne-ar fi permis timpul) si a trebuit sa ignoram toate descoperirile de la fata locului.

Una peste alta au fost patru zile faine care s-au lasat cu un nou stop motion ๐Ÿ™‚ Sper sa va placa!

PS Sa stiti ca am inceput sa postam saptamanal video-uri pe canalul nostru de youtube. Nu o sa apucam sa le punem pe toate si pe blog, asa ca daca vreti sa ne urmariti aventurile si in aceasta forma, dati subscribe ๐Ÿ™‚

Click pe butonul rosu -Subscribe-