De fapt, eu eram demult prietenă cu Rattle Girly Pink de la Keptin Jr, zisă și Rozalina. Ana, în schimb, nu-i prea dădea atenție. Deși e roz, moale și are o față zâmbitoare, n-avea ochi pentru ea și pace. Asta până acum două săptămâni când brusc a apucat-o și nu i-a mai dat drumul.

Rattle Girly Pink - Keptin Jr

Nu știu cât de fericită a fost Rozalina de prietenia legată fulgerător. Căci dintr-o dată s-a trezit apucată, molfăită de codițe, mâini, picioare, după care trasă și trântită de canapea sau orice altceva era prin jur. Dar na, măcar și-a găsit și ea rostul.

După câteva zile de acomodare prin casă, ne-am gândit să o luăm cu noi la drum. Și bine am făcut. Ne-a fost de ajutor în mașină, când a reușit să o liniștească pe Ana, ba chiar să o adoarmă.

Rattle Girly Pink - Keptin Jr

Rattle Girly Pink - Keptin Jr

Iar cât noi mâncam bunătățile de la Atra, Rozalina îi ținea companie Anei și toată lumea era fericită.

De ce îmi place Rozalina?

  • Dintre toate jucăriile pe care le-a primit Ana (vreo cinci) Rozalina e singura gândită pentru bebeluși de 3-4 luni care abia încep să apuce și au mânuțe mici. Toate părțile ei, cu excepția capului, sunt suficient de subțiri încât să le apuce fără probleme.
  • E ușoară, deci o poate manevra lejer.
  • E simplă și lasă loc de multă imaginație. Poate fi o prințesă, dar și o șoricică. De fapt, poate să fie cam orice își dorește bebe.
  • E o jucărie din bumbac bio, “Environment friendly”.
  • Pe site-ul producătorului scria că zăngăne, ceea ce ne-a cam speriat. Nu ne doream, neapărat, o jucărie care să facă mult zgomot, multă vreme – în caz că bebe se atașa fix de jucăria asta. Însă zăngănitul ei e atât de discret încât îmi face plăcere să-l aud. Și dacă nu sunt atentă nici nu-mi dau seama că scoate vreun zgomot.
  • Din câte mi-am dat seama, rezistă bine la spălatul la mașină.

De ce o recomand pentru călătorii?

  • E ușoară și ocupă foooaaarte puțin spațiu. Practic poți să o bagi într-un buzunar sau în geantă.
  • Dacă o scapă pe jos sau varsă ceva pe ea, se spală foarte ușor de mână.
  • Îi poți lega codițele de breteaua Manducii sau de mânerul de la scoică astfel încât bebe să se poată juca fără pericolul de a ajunge Rozalina pe jos sau pe podeaua mașinii.

Rattle Girly Pink - Keptin Jr