In ultima luna i-am facut bagajul Anei de patru ori ba pentru iesiri de weekend, ba pentru vacante mai lungi. Si de fiecare data, dar absolut de fiecare data, am uitat cate ceva acasa. Ai zice ca daca faci bagajul bebelusului aproape in fiecare saptamana, ti se intipareste in minte lista cu lucruri absolut necesare si n-ai cum sa uiti ceva. Aiurea, la mine nu functioneaza si de aceea simt nevoia unei bucati de hartie pe care sa vad trecute, unele sub altele, articolele de care am neaparata nevoie in calatoriile cu bebe.

Ma consolez cu gandul ca nu sunt singura mama care pateste dintr-astea. De aceea va propun voua, tuturor parintilor din Clubul Parintilor Calatori, sa intocmim impreuna un checklist cu ce e musai sa se gaseasca in gentuta de bebe calator. M-as bucura sa-mi spuneti in urmatoarele 10 zile, prin intermediul comentariilor, ce luati mereu cu voi, la drum, pentru cei mici. La final voi pune cap la cap toate raspunsurile si le voi transforma intr-un PDF-ajutor-de-memorie-la-purtator.

Vestea buna e ca am si un premiu pentru voi: o geanta vesela si practica oferita de Lamonza. Cu doua compartimente interioare, un buzunar frontal cu acces rapid si buzunare laterale pentru sticle sau biberoane, gentuta asteapta sa fie luata la drum de unul dintre voi.

concurs_minicalatorii

Recapituland, cum puteti castiga geanta de calatorie pentru bebe?
1. fiind inscrisi in Clubul Parintilor Calatori
2. raspunzand in comentarii la intrebarea: β€œCe lucruri nu lipsesc niciodata din bagajul celui mic?”

Stiu ca o sa primesc numai raspunsuri frumoase din care mi-ar fi imposibil sa aleg doar unul, asa ca posesorul gentii Lamonza va fi decis prin tragere la sorti si anuntat aici pana pe 12 octombrie.

Mult succes si astept cu drag listele voastre!

LATER UPDATE

Multumesc tuturor pentru raspunsuri πŸ™‚ Cu atatea comentarii postate o sa dureze putin pana sa pun cap la cap lista-ajutor-de-memorie-la-purtator, insa ma bucur ca va fi compilata din multe, multe liste de parinti calatori.

Intre timp, am extras castigatorul concursului.

castigator_lamonza

Gentuta Lamonza o sa ajunga laaaa….Stanciu Marcela. Felicitari!