Weekendul acesta, la Muzeul Satului “Dimitrie Gusti” din Bucureşti are loc cea de-a cincea ediţie a Festivalului Namaste India. Între 9:00 şi 19:00 poţi descoperi alături de cel mic culorile, sunetele şi aromele Indiei. Te aşteaptă specialităţi culinare, îmbrăcăminte tradiţională, bijuterii, obiecte decorative, accesorii, produse ayurvedice, mâncare, mirodenii, cosmetice, ceai, cărţi şi multe activităţi de care copilul tău se poate bucura.

Namaste_India_creative-arts

De joi până duminică cei de la Creatice Arts susţin ateliere de handmade adresate în special copiilor şi tinerilor. Cei mici pot afla cum se realizează în India cerceii, ornamentele pentru păr, inelele şi brăţările.

Atelierele se desfăşoară după programul de mai jos, iar mai multe detalii despre Creative Arts poţi citi aici.
10:00 – 12:00 Atelier de jhoomki (cercei candelabru)
13:00 – 15:00 Atelier de tikka (ornamente pentru păr)
15:00 – 17:00 Atelier de haathphool (inel – brăţară)

Tot la capitolul ateliere, de vineri până duminică cei mici pot descoperi cum e să pictezi pe ceramică într-un workshop susţinut de Made by you.

47918_536586763034720_78110712_n

În cazul în care vor să-şi schimbe (temporar) look-ul pot apela la picturile cu henna, în cadrul atelierelor susţinute de Cristina Iacob.

Şi lăsând atelierele la o parte, poţi să mergi cu copilul la Namaste India pentru a asculta împreună poveşti indiene. Sâmbătă, de la 11:00, Roxana Iliescu îţi povesteşte în cadrul evenimentului “Sâmbăta de basm”, iar duminică, de la 10:00, ai parte de poveşti cu tâlc pentru copii.

Cu atâtea activităţi creativo-educative ar fi păcat să nu ajungi la Festival împreună cu cel mic. Şi dacă-mi spui în comentarii ce punct din program îţi face cel mai mult cu ochiul ai şansa să câştigi o invitaţie la Namaste India pentru toată familia (invitaţie de 4 persoane).

Aştept răspunsurile până joi la prânz, iar joi seară anunţ câştigătorul. Mult succes!