V-am povestit la inceputul lunii de primele incaltari de bebe calator cu care Ana s-a impacat de minune. Intre timp am cumparat o noua pereche, si mai colorata decat Balet Red si ni s-a intamplat de mai multe ori sa ne opreasca lumea pe strada sa ne intrebe de unde am luat pantofiorii.

Pentru ca ne plac foarte mult si pentru ca saptamana asta v-am promis ca o sa ploua cu surprize, avem de oferit o pereche de incaltari ATTIPAS, la alegere din cele disponibile pe site.

bebe la vanatoarea de comori

Mie mi-a fost groaznic de greu sa aleg un singur model pentru Ana asa ca va provoc si pe voi sa treceti prin aceeasi incercare!

Deci puteti intra in concurs daca:
1. Va uitati pe site-ul ATTIPAS si imi spuneti ce model ati alege pentru cel mic. (model pe care-l si primiti daca iesiti castigatori)
2.  Sunteti fanul lor pe pagina de Facebook.

Astept raspunsurile voastre pana vinerea viitoare, 1 noiembrie, iar castigatorul il aleg prin tragere la sorti pe 4 noiembrie.

Mult succes!

PS V-am spus ca daca introduceti “minicalatorii.ro” in campul “Valorificați cupon” beneficiati de o reducere de 20% din valoarea produselor comandate? 🙂

LATER UPDATE Va multumim tuturor pentru raspunsuri! Acum e momentul sa anunt castigatorul perechii ATTIPAS. Asa ca, dintre cei 152 de inscrisi, norocosul castigator este….tam-tam…Dumitrache Georgiana. Felicitari!

castigator_attipas