Ieri mi s-a indeplinit o dorinta mai veche: sa particip la o vanatoare de comori arhitecturale si urbane organizata de viajoa.ro. La primele trei editii am fost de cealalta parte a baricadei – ajutor de super-Ioana-care-organizeaza-super-vanatori – si m-am uitat cu jind la entuziasmul din ochii concurentilor.  Insa de data asta am profitat de noua mea identitate “Adriana de la miniCalatorii.ro” si alaturi de Bogdan si bebe Ana am plecat in cautare de minunatii in zona Kiseleff.

Vremea n-a prea fost de partea noastra – frigut, vant si umezeala mare. Cand am iesit din bloc si-am vazut cum e afara deja ne gandeam ca o sa stam o ora si-o sa ne intoarcem. Da de unde?! Ne-au prins atat de tare intrebarile vanatorii c-aproape am depasit cele cinci ore alocate gasirii de comori arhitecturale si urbane.

Cum a decurs vanatoare?

Ei bine, bebe Ana capitan de miniVanatori s-a comportat ca un adevarat “boss”. La punctul de start a socializat cu toata lumea pana cand a dat de o mandarina si n-a mai vrut nimic altceva 🙂
bebe la vanatoarea de comori bebe la vanatoarea de comori bebe la vanatoarea de comori

Cum am plecat pe traseu ne-a delegat noua sarcinile necesare finalizarii vanatorii cu brio.  Am incredere in voi ca o sa va descurcati cat eu trag un pui de somn.
bebe la Vanatoarea de comori-17 bebe la Vanatoarea de comori-18 bebe la Vanatoarea de comori-3

Noi ne-am conformat si-am trecut la actiune.
bebe la Vanatoarea de comori-4 bebe la Vanatoarea de comori-7 bebe la Vanatoarea de comori-6

Dupa mai bine de doua ore de sfor-sfor, bebe capitan s-a trezit si a trecut la verificare muncii noastre. Asta-i buna, si asta, da pe-asta de ce n-ati gasit-o? Hai ca v-arat eu cum se face treaba perfect!
bebe la Vanatoarea de comori-5

Cred si eu, ca doar in somn acumulase tot felul de idei 🙂
bebe la Vanatoarea de comori-1

Da mai intai sa ne alimentam putin cu energie, ca vanatoarea pe burta goala n-are niciun farmec.
bebe la Vanatoarea de comori-8

Dupa inca vreo doua – trei comori descoperite ne-am indreptat in mare viteza catre finish unde bebe capitan a mai avut parte de putina socializare.
bebe la Vanatoarea de comori-10 bebe la Vanatoarea de comori-2 bebe la Vanatoarea de comori-19

Si, la final, joacaaaa!
bebe la Vanatoarea de comori-11 bebe la Vanatoarea de comori-12

Cum altfel ar fi putut sa se incheie o zi geniala pentru care trebuie sa-i multumim Ioanei de la viajoa.ro si intregii echipe de organizare.

Cand are loc urmatoarea vanatoare de comori by viajoa?

Probabil ca anul viitor, prin primavara. Insa cel mai bine e sa urmariti pagina de Facebook viajoa.ro sau blogul. Niciodata nu se stie cand apare o vanatoare-fulgero-surpriza.

E potrivita pentru familii cu bebelusi?

Depinde. Daca aveti un spirit de competitie acerb, bebe doar o sa va incetineasca si-atunci mai bine-l lasati acasa. Daca sunteti ca noi, dornici sa experimentati cat mai multe activitati in trei, fara sa dati mare importanta rezultatelor, atunci vanatorile sunt foarte potrivite pentru familii cu bebelusi.

Cu singura mentiune ca trebuie sa fiti pregatiti de mers multicel pe jos. Noi ne-am inarmat si cu un carucior (in caz ca bebe adoarme sa stea comod), si cu rucsacul de bebe (mijlocul ei preferat de deplasare cand e treaza). Ne-am petrecut cinci ore la aer, fara sa ne plictisim, descoperind locuri si notiuni noi, facand poze si zambind mult.