Saptamana trecuta ne-am bucurat sa le cunoasteam pe Miruna, micuta prezentatoare a emisiunii “Jurnal pentru copii” difuzata pe Digi TV si pe Otilia Harapu, producatoarea emisiunii. Am stat la povesti despre cum e sa calatoresti cu cei mici, locuri dragi din tara, dar si despre obiceiuri si experiente culinare in deplasare (da, suntem niste pofticiosi, n-ai ce-i face).

E prima data cand o iau pe Ana cu mine la o filmare si trebuie sa recunosc ca am avut niste emotii cat casa. De fiecare data am, dar acum mai mult ca oricand pentru ca habar nu aveam cum o sa reactioneze cretolina. A prins repede drag de Miruna, iar intreaga echipa a fost foarte intelegatoare cand domnisoara s-a desfasurat in voie, ca un titirez destoinic ๐Ÿ™‚

Sambata, dis de dimineata, a fost difuzat materialul si m-am bucurat enorm sa vad ca Otilia a reusit sa extraga esentialul fara sa scoata informatiile din context. Mereu cand dau un interviu, in special pentru TV, am frica asta: ca o sa taie anumite frazeย si ca o sa se inteleaga altceva decat am vrut sa transmit initial. N-a fost cazul si-i multumesc pe aceasta cale!

Iata si materialul: