Pe Claudia am cunoscut-o cu ocazia primei burtici, cand nu-mi gaseam nicicum haine de gravida comode si frumoase. Mama Boutique, magazinul ei online, m-a salvat de fiecare data si, mai nou, imi face placere sa o urmaresc pe Wow Mom, proiectul editorial pentru mamici deschise la minte care implineste in curand un an. Astazi, ma bucur sa descopar si latura ei de mama calatoare πŸ™‚

Care este cel mai child friendly hotel (pensiune) din Romania in care ai stat pana acum?

WoW, daca mi-ai fi pus intrebarile acestea cu raspuns rapid, mi-ar fi fost usor greu sa-ti raspund pentru ca habar n-aveam ce sa zic fara sa ma gandesc (muult:)) . As vrea sa fiu mai indulgenta cand vine vorba de turismul romanesc, insa avand in vedere ca am o oaresce experienta in domeniu, nu pot πŸ™‚ . Pot sa spun ca apreciez incercarile de a oferi si familiilor facilitati si aici pot sa mentionez cu drag Ioana Hotels din Sinaia si Hotel Teleferic Poiana Brasov.

In ce statiune din Romania te-ai intoarce iar si iar cu toata familia?

Provocare intrebarea aceasta πŸ™‚ . Inca nu avem un loc preferat, dar asteptam cu interes dezvoltarea statiunilor :). Pentru ca tinem foarte mult ca cei mici sa cunoasca vacantele in provincie, ne intoarcem cu drag in satul copilariei mamei mele, in Moldova, Pildesti (langa Roman).

Pentru un city break romanesc cu copiii in ce oras ai merge?

Sibiu imi place foarte tare, iar de curand am descoperit Clujul. Fain tare.

Care e cel mai drag obiectiv turistic din Romania savurat si de cel mic?

Orice obiectiv turistic in care au petrecut timp cu noi. Copiii mei sunt incantati de orice excursie, fie ea si pana in parc πŸ™‚ Daca ar fi sa-ti numesc un loc, cred ca ar fi Salina Turda.

Poti sa ne recomanzi un restaurant/o cafenea child friendly in care-ti place sa merge?

Restaurantul Phil din Pipera este un loc child friendly pe care il frecventam cu placere. Are si o “valoare” sentimentala, intrucat este locul de intalnire al baiatului nostru cu fosta “clasa” de la gradinita si este un loc unde ne simtim grozav si parintii, dar si copiii.

Vacanta ta ideala pe meleaguri straine, cu toata familia, ar fi in…?

Cele mai frumoase vacante si iarna si vara le-am avut pana acum in Austria. In functie de varsta, vacanta o vedem in alta parte :). La vara, de exemplu, planuim sa dam soarele si plaja pe trasee cu bicicleta prin munti, zone termale, peisaje si aer curat.

Sunt sigura ca si tu stii cel putin un loc child friendly de la noi din tara. Poate ti-a placut un hotel anume in vacanta cu copiii, poate o pensiune sau un restaurant cu spatiu de joaca. Hai sa promovam impreuna locurile care primesc cu bratele deschise familiile si ne fac mai usoara viata de parinti calatori! Intra pe Gala miniCalatorilor si propune cele mai bune locuri pentru miniCalatorii.