Ne-am intors la Ferma de sub Penteleu la nici doua luni de la prima vizita. Ne e tare drag locul si speram sa-l prindem in haine albe. N-a fost sa fie, am avut parte de zile de decembrie cu 10 grade Celsius si-un mar care nu mai avea nici o frunza, insa fructele bine coapte se tineau tare pe pozitii 🙂

Cei de acolo au terminat sala de iarna, o incapere cu mese si un spatiu de joaca pentru cei mici, precum si alte cateva apartamente in care puteti sta. Au si prima camera dubla, stiu ca au fost intrebari legate de lipsa lor.

Atmosfera a ramas neschimbata – primitoare, cu multe zambete si dorinta de a face oaspetii sa se simta bine. N-o sa o mai lungesc, va las sa vedeti filmuletul pe care l-am facut acolo. Cred ca poate sa transmita cel mai bine la ce puteti sa va asteptati daca ajungeti la ferma.

O singura mentiune mai am de facut, dupa sarbatorile de iarna ferma se va inchide si probabil ca va primi din nou oaspeti dupa Paste.

Ferma de sub Penteleu cu copiii-10
Ferma de sub Penteleu cu copiii-11
Ferma de sub Penteleu cu copiii-12
Ferma de sub Penteleu cu copiii-8Ferma de sub Penteleu cu copiii-1Ferma de sub Penteleu cu copiii-5Ferma de sub Penteleu cu copiii-7Ferma de sub Penteleu cu copiii-2Ferma de sub Penteleu cu copiii-4Ferma de sub Penteleu cu copiii-13Ferma de sub Penteleu cu copiii-14Ferma de sub Penteleu cu copiii-15

Aceste impresii sunt scrise ca urmare a vizitei noastre la Ferma de sub Penteleu pe banii nostri, ca simpli parinti calatori, nu bloggeri.